Prevajanje

Prevajamo v vse svetovne jezike.

Prevajanje je naša primarna dejavnost, s katero se ukvarjamo že več kot desetletje. Prevode pripravimo strokovno, kvalitetno in v predhodno dogovorjenem roku. 

Zavedamo se, da je kvaliteta primarnega pomena, zato sodelujemo le z usposobljenimi prevajalci in lektorji, ki so strokovnjaki na svojem področju in naravni govorci jezika. 

Pri delu uporabljamo najnovejša prevajalska orodja, ki omogočajo, da s pomnilniki prevodov dosledno uporabljamo terminologijo tudi pri vsakem nadaljnjem prevodu z istega področja. 

Izkušnje imamo predvsem s prevajanjem besedil z naslednjih področij:

bančništvo
medicina
marketing
finance
farmacija
tehnika
turizem
pravo
spletne strani ...

Z veseljem pa poskrbimo tudi za prevode drugih vrst besedil, saj terminologijo vedno preverimo s strokovnjaki posameznega področja.

Zadovoljstvo naših naročnikov nam pomeni največ, zato si prizadevamo z vsakim vzpostaviti profesionalen odnos, osnovan na medsebojnem spoštovanju. Pri prevajanju spoštujemo zaupnost dokumentov in želje naročnikov.

Za storitev prevajanja nam pošljite povpraševanje na [email protected] ali nas pokličite na telefonski številki 040 74 74 47 ali 01 620 94 31 in v najkrajšem možnem času se vam bomo posvetili.